Támogatás

Tisztelt Látogató!

Templomunkban most a felújítás után próbáljuk újra indítani az életet. Várjuk nagy szeretettel a régi-új híveket ebben a csodálatos, megújult környezetben. Noha több szép templom is van pár száz méteres körzetben, mégis Budapest és Magyarország egyik legszebb barokk temploma, az Egyetemi templom, megér 3-4 perc gyaloglást akár a Ferenciek tere felől, akár a Kálvin tér felől, akár az Astoria felől. Jó ide betérni egy csöndes imádkozásra, megpihenni az Oltáriszentség előtt, vagy megcsodálni a pálosok építészeti remekeit.

Templomunkat az Önök nagylelkű adományaiból tudjuk működtetni és nyitva tartani. Hálásan köszönjük, hogy eddig is gondoltak ránk, és továbbra is számítunk imáikra és adományaikra, amellyel segítik a templom és a templomi közösség működését.

Adományaikat elhelyezhetik a templomban lévő perselyekben, vagy támogathatják a templomot a következő számlaszámon:

  • Egyetemi Kisboldogasszony Templomigazgatóság
  • 10918001-00000032-75000001

Lehetőség van továbbá ún. támogatói téglák vásárlására is. Ezek a szép, pecsétes téglák a templom padjai alatt voltak elhelyezve, a bontás során lettek kiemelve és megtisztítva, ezeken imádkoztunk generációkon át. Darabonként 20.000 Ft-ért lehet ezeket a sekrestyében megvásárolni, de természetesen aki kevesebbet tud rászánni, az is hazaviheti.

Támogatásukat még egyszer hálásan köszönjük!